Online konzultáció

Mindazok számára elérhető, akik távoli helyen laknak, esetleg túlságosan elfoglaltak, s így nem tudnának személyes tanácsadásra eljárni. Ez a segítségnyújtás azonban nem egyenértékű azzal a helyzettel, amikor a kliens és a segítő egymással szemben ülnek. Amikor nem csak a szavaknak, de a testbeszédnek, a gesztusoknak, a szemkontaktusnak és a mimikának is információértékük van.

Az online konzultáció Skype-on keresztül történik.
Ehhez természetesen az szükséges, hogy előzőleg kapjak egy E-mailt Öntől melyben röviden leírja, hogy miben szeretné a segítségemet kérni vagy egy telefonos megkeresést. Az üzenetküldéshez szükséges adatokat megtalálja a kapcsolat oldalamon.
Amint tehetem, válaszolok megkeresésére.
A Skype-os konzultáció vagy E-tanácsadás ezt követően, időpont egyeztetés után lehetséges.
Erre azért is van szükség, mert adott órában csakis az Ön rendelkezésére állok. A tanácsadást éppen úgy nem zavarhatja meg senki és semmi, mintha személyesen találkoznánk.

 

Konzultáció és terápia az Ön cégénél, irodájában és otthonában

Ha Önnek úgy kényelmesebb, hogy felkeresem az otthonában vagy az irodájában, erre is van lehetőség, de mindig az adott probléma és az eset határozza meg, hogy a tanácsadás vagy terápia tud-e hatékony lenni, ebben a helyzetben. Telefonon és emailben is megkereshet a probléma rövid ismertetésével, amire igyekszem gyorsan válaszolni.

 

Konzultáció

Előzetes bejelentkezés szükséges:
Deli Orsolya mentalhigiénés szakember
Mobil: +36 30 68 77 970
E-mail: info@mentalhigiene-pszicho.hu

Kapcsolat

Terápiás, segítő-egészségmegőrző foglalkozásaimat kellemes környezetben Dunakeszin tartom.

2120 Dunakeszi – Eszterházy Pál utca 3. 2.e.6.

Amikor dolgozom nem veszem fel a telefont, viszont igyekszem mindenkit visszahívni,
akinek látom az elérhetőségét.

Kapcsolat Deli Orsolya pszichológus