Párkapcsolati tanácsadás – miről is van szó

Az érzelmeink, a racionalitások valamint a szexualitás ez a három tényező az amely alapvetően befolyásol egy házasságot, kapcsolatot. Szívünk mélyén mindannyian tudjuk, hogy a párkapcsolatok paradicsomi örömökkel kecsegtetnek, gyakran mégis pokolbéli kínokat, tapasztalatokat élünk át és szerzünk egy párkapcsolati krízis alatt. Nagyon könnyű feladni egy kapcsolatot, hiszen többségünk nem tanulja meg, hogyan kommunikáljon, dolgozzon hatékonyan és gyarapodjon egy párkapcsolaton belül. Minden kapcsolatban vannak hullám völgyek, de ezek építő kövek lehetnek, és minden egyes konfliktus a kapcsolat fejlődését szolgálhatja. A párkapcsolati tanácsadás ülésein megtanuljuk, hogyan tudunk átlavírozni a nehézségeken, a vitákat, veszekedéseket a szokásosnál szelídebb mederbe terelve, hiszen mindannyian arra vágyunk hogy szeressünk és szeressenek.

Kérem keressen, vagy keressenek fel bizalommal, ha
– gyakori a veszekedés, napi feszültségeket élnek meg
– már nem tudnak beszélgetni, kommunikációs zavar van
– nem élnek szexuális életet
– kibillent az egyensúly az életükből
– régóta magányos
– válságba jutott a házassága
– szakított vagy Önnel szakítottak és emiatt a mindennapi dolgait nem tudja rendesen ellátni
– párkapcsolataiban bizonytalannak érzi magát
– a válás gondolatával foglalkozik
– önértékelési problémái vannak a kapcsolataiban
– amikor már csak a másik hibáit vesszük észre az együtt eltöltött időben
– többször érezzük kevés vagyok neki
– párom már szinte csak aludni jár haza.

 

párkapcsolati problémák megoldása

 

A párkapcsolati tanácsadás menete

Egy alkalom 60 perc, hetente egyszer, szükség esetén kétszer.
Első alkalommal a probléma kifejtése, majd a cél kitűzése, amire leszerződünk. A párokkal a közös foglalkozás mellett egyéni foglalkozások ülések is vannak, ahol őszintén elmondhatják a megélt érzéseiket és gondolatikat. A párkapcsolati tanácsadás során a közös és az egyéni ülések váltakozását mindig az adott pár problémája és élethelyzete határozza meg. A foglalkozások általában 6 és 12 alkalom között, főleg verbálisan a probléma megbeszélésén és megértésén alapuló módszerekből és feladatokból áll.

 

párkapcsolati tanácsadáas

 

Egyéni Párkapcsolati Tanácsadás

Az egyéni párkapcsolati tanácsadás foglakozásaira várok mindenkit  aki fejlődni és változni szeretne,  illetve bármilyen párkapcsolati vagy önbizalmi, önértékelési problémája van.  Egy alkalom 60 perc vagy 90 perc hetente egyszer vagy kéthetente egy alkalom.

A közös munka eredményessége függ
– kitartástól
– nyitottságtól és őszinteségtől
– együttműködéstől
– vágy a változásra és az abban való hit.